Vezi online Umbre subtitrat

Vezi online Umbre subtitrat

Dec. 28, 2014
Rating-ul tău: 0
10 4

Creator

Creator

Actori

Video trailer

Rezumat

„Umbre” este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Relu este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai găsește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare, iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.

Umbre
Titlu original Shadows
Primul episod Dec. 28, 2014
Ultimul episod Feb. 08, 2015
Sezoane 1
Episoade 8
Status In Production

Sezoane si Episoade

1 Sezonul 1 Dec. 28, 2014
2 Sezonul 2 Nov. 12, 2017
10

Titluri similare

Lasa un comentariu

Nume *
Adauga nickname
Email *
Adresa ta de email nu va fi publicată
Website

Vezi online cele mai noi filme subtitrate in romana. Urmareste in format HD cele mai noi filme online, seriale subtitrate in romana.